DEFA Ladeudtag til elbiler


Billedet herover viser en boks til montering på væg.


Her er boksen anbragt på toppen af en sølje.


Som ekstra tilbehør kan fås en lampe.

Ladestander til elbilEndnu en strømmulighed for opladning af din elbil er dukket op i København. Det er firmaet Poul Refstrup Leasing A/S - den danske importør af Kewet Buddy - som har opstillet en ladestander på adressen Enghavevej 76, 1674 KBH V. Her vil det være muligt af få strøm i firmaets åbningstid.

af Per Praem - Dansk Elbil Komité (20-mar-2009)

Først kom elbilerne og nu fortæller Adam Funch fra Poul Refstrup Leasing A/S, at de har etableret deres helt egen ladestander på adressen Enghavevej 76, 1674 KBH V. Det er på hjørnet lige ved indkørslen til Q8 tanken.

Såfremt man ønsker at gøre brug af dette venlige tilbud og vil tanke elbilen op der, så skal man henvende sig i forretningen for at få udleveret nøglen, man.-fre. ml. 9 & 17:30 samt søndag ml. 11 & 15.

Selve ladestanderen er af mærket DEFA, produceret i Norge og har to udgange til CE Stik (230 V 16 amp.).

Er der andre firmaer eller private, som ønsker at etablerer lade muligheder til elbiler - enten til deres kunder, eller til ens egen elbil, hjemme i indkørslen - så kan man jo også kigge forbi på Enghavevej 76 og ved selvsyn, se hvordan en sådan stander ser ud og virker (Hvis man er heldig så kan det jo være at man kan få en prøvetur i en Kewet Buddy ved samme lejlighed).

Standeren er som sagt Norsk, og fås også hvor toppen er en lille boks til montering på væggen. Både boks og søjlen den står på er lavet i stål lakeret sort eller grå. Den kan leveres i rustfrit stål på bestilling. Standeren har to udtag til strøm, som er forsynet med hver sin lås (i rustfrit stål) .Det hele overholder IP44.

Som ekstra tilbehør kan der leveres automatsikringer, fejlstrømsrelæ, ur og kWh-måler. Priserne for en vægboks starter ved 3500 norske kroner og lidt over 3800 for en søjle.

Se mere på Defas hjemmeside: http://dl.defa.com/no/

Og dette datablad: http://www.elbil.no/dokumenter/defa.pdf

Lige til sidst adressen på den ny lademulighed i København:
Poul Refstrup Leasing A/S
Enghavevej 76
1674 KBH V